» Vai kāds zina kas tagad notiek ar Tomi, kā tur copējas?
Vai kāds zina kas tagad notiek ar Tomi, kā tur copējas?
Aivars
Vai kāds zina kas tagad notiek ar Tomi, kā tur copējas???
06.08.2005 - 12:54
Einārs
ir daudz un lielas karpas nāk nāk ārā ka nemetas.ari vareni asari
19.10.2005 - 10:49
Bereta
Mani draugi Tomē šogad ķēra stores.
20.08.2006 - 13:05
Ainārs
Bez loma nepaliek neviens..asari,foreles,karpas...ja ne blakus veikals...he!
25.08.2006 - 16:04
Renārs
Atļaušos precizēt, ka Taimiņi arī tā uz 3-4 kg.Stores standarts - 1.3 - 1.
8 kg Foreles pārsvarā 0.5 - 0.7kg.Otrās šķiras zivis kā karpas un līdakas : karpas no 4kg un augstāk , līdakas šogad trāpijušās no 4.8 kg līdz 10.7 kg .Surogātzivis - visādi līņi, asari,pliči,brekši,raudas,ķīši,mailītes tur ir biezā slānī.Ir arī vēži(platspīļu )lieli,bet tos ķert aizliegts.Vēl tilpnē dzīvo bebrs , divi plēsēji ūdri kuri izēd tās pašas foreles un saimnieki neliekas ne zinis.Arī lielajām līdakām vēderā ir foreles.Staigājot gar krastu jābūt uzmanīgiem-zalkši te ir vairumā pagājušo gadu redzēju pamatīgus eksemplārus - rokas resnumā un garumā ap 1.5m.Šogad tie izmēri tādi pieticīgāki.Tauta ir redzējusi arī odzes , es nē.Protams apkārtnē ir arī ērces (vietās, kur gara zāle un apkārtējā mežā)Bet tā ap dīķi tfu-tfu nav gadījušās.Ja saimnieki iztīrītu ūdens tilpni ,sakoptu un labiekārototu apkārtni, nodrošinātu vismaz kaut kādu cilvēka cienīgu servisu vietiņa būtu ideāla.
26.08.2006 - 23:19
zeks
to Renārs. zalktis rokas lielumā.HHH iesaku apmeklēt biežāk sporta zāli
Aivars
Vai kāds zina kas tagad notiek ar Tomi, kā tur copējas???
06.08.2005 - 12:54
Einārs
ir daudz un lielas karpas nāk nāk ārā ka nemetas.ari vareni asari
19.10.2005 - 10:49
Bereta
Mani draugi Tomē šogad ķēra stores.
20.08.2006 - 13:05
Ainārs
Bez loma nepaliek neviens..asari,foreles,karpas...ja ne blakus veikals...he!
25.08.2006 - 16:04
Renārs
Atļaušos precizēt, ka Taimiņi arī tā uz 3-4 kg.Stores standarts - 1.3 - 1. 8 kg Foreles pārsvarā 0.5 - 0.7kg.Otrās šķiras zivis kā karpas un līdakas : karpas no 4kg un augstāk , līdakas šogad trāpijušās no 4.8 kg līdz 10.7 kg .Surogātzivis - visādi līņi, asari,pliči,brekši,raudas,ķīši,mailītes tur ir biezā slānī.Ir arī vēži(platspīļu )lieli,bet tos ķert aizliegts.Vēl tilpnē dzīvo bebrs , divi plēsēji ūdri kuri izēd tās pašas foreles un saimnieki neliekas ne zinis.Arī lielajām līdakām vēderā ir foreles.Staigājot gar krastu jābūt uzmanīgiem-zalkši te ir vairumā pagājušo gadu redzēju pamatīgus eksemplārus - rokas resnumā un garumā ap 1.5m.Šogad tie izmēri tādi pieticīgāki.Tauta ir redzējusi arī odzes , es nē.Protams apkārtnē ir arī ērces (vietās, kur gara zāle un apkārtējā mežā)Bet tā ap dīķi tfu-tfu nav gadījušās.Ja saimnieki iztīrītu ūdens tilpni ,sakoptu un labiekārototu apkārtni, nodrošinātu vismaz kaut kādu cilvēka cienīgu servisu vietiņa būtu ideāla.
26.08.2006 - 23:19
zeks
to Renārs. zalktis rokas lielumā.HHH iesaku apmeklēt biežāk sporta zāli
28.02.2008 - 13:23